reparatii-frigidereImpreuna cu prietenele mele ne-am mutat de vreo doi ani in Bucuresti si incepand cu anul acesta ne-am mutat si la chirie. Apartamentul pe care il inchiriem are toate cele necesare si ne place foarte mult. Am fost entuziasmate de toate pana in momentul in care au inceput sa apara probleme cu frigiderul nostru. Pur si simplu a inceput sa raceasca prea tare, astfel incat produsele scoteam produsele congelate din el. Cu toate ca am incercat sa-l dam la minim, nu s-a schimbat mare lucru. Deoarece proprietarul apartamentului era peste hotare, ne-am decis sa apelam la ceva servicii de reparatii la frigiderele casnice Bucuresti.

Primul lucru care ne interesa era sa vina un specialist la noi la apartament, deoarece era pur si simplu exclusa deplasarea noastra. Pe langa asta, sa recunoastem, ne interesa si un pret bun, deoarece, suntem studente si stam la chirie. Cu toate ca proprietarul urma sa deconteze toate cheltuielile. Am reusit sa gasim pe internet un specialist in reparatii la frigiderele casnice Bucuresti care se deplasa la domiciliu si care oferea pe site-ul sa informatii despre posibile defectiuni ale frigiderelor si lista aproximativa de preturi.

Domnul care a venit sa ne repare frigiderul si-a execitat lucrul cam intr-o ora, in care a verificat mai multe tevi si piese, dupa care a ajuns la concluzia ca trebuie schimbata o anumita piesa. Deoarece, spre nororul nostru, avea piesele necesare cu el, a efectuat pe loc si schimbarea piesei, astfel ca in aceeasi zi am reusit sa pornim frigiderul si acesta a revenit la activitatea normala. Acesta a fost un serviciu de reparatii la frigiderele casnice Bucuresti executat rapid si calitativ. Am o deosebita recunostinta si admiratie pentru astfel de specialisti.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018