tulpinaMi-au placut extrem de mult tulpinile de copac din parc. In primul rand pentru ca toate sunt la aceeasi dimensiune si sunt colorate in culori vii. Poti admira cetine de brad care au fost toate aduse la acceasi dimensiune si vopsite in albastru, in verde si in rosu, in culori multicolore si in fel si fel de culori vii.

Mi-au placut extrem de mult aceste cetine de brad care sunt spectaculoase si care creeaza un peisaj frumos in Parcul Dimitrie Ghica din Sinaia. Este un parc mic si cochet, unde poti face o scurta plimbare sau poti petrece cateva clipe frumoase pe banci alaturi de persoanele de varsta ta pe care le cunosti. Cei mai multi oameni iti sunt cunoscuti pe aici pentru ca oamenii sunt prietenosi si nu sunt foarte multi locuitori, mai ales daca te invarti in aceleasi cercuri exista posibilitatea sa te simti in largul tau sis a iti faci repede cativa prieteni fideli.

Din punctul meu de vedere, consider ca este interesant sa admiri privelistea cioatelor din parc, a statuetelor din fier, a fantanii arteziene si a arbustilor care formeaza un gard viu si mai apoi sa te plimbi pe alei sub umbra copacilor sis a vizitezi muzeul din parc unde poti admira flora si fauna din Bucegi. Este o destinatie draguta pentru cei care vin in acest oras si eu consider ca puteti gasi destule placeri in timpul unui concediu in aceasta zona.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018