invitatii-botezCa sa ai un botez organizat ca la carte trebuie sa ai din start un buget suficient de mare pentru a putea acoperi toate cheltuielile. In afara de restaurant si formatie, tinutele voastre si ale bebelusului din ziua cea mare trebuie sa mai aveti bani si pentru meniuri, pentru bautura eventual, pentru tot ceea ce implica ceremonia religioasa, pentru invitatii si pentru marturii. Pentru cine nu vrea sa isi reduca considerabil bugetul pentru botez primul pas ar fi sa aleaga un local fara prea mari pretentii, un meniu obisnuit, fara delicitase din toate colturile lumii, dulciuri pentru micuti in cantitati normale.

Al doilea pas ar fi sa gasiti o formatie care sa nu ceara un pret prea mare si care sa aiba mai putini membri. Tinutele trebuie sa fie elegante si rafinate, insa nu are rost sa dati mii de euro pentru o singura zi in care le veti purta. Al treilea pas ar fi sa va orientati catre firme care au preturile invitatiilor de botez mai mic. Sunt destui producatori care acorda si reduceri, au promotii, permit alegerea si personalizarea invitatiilor de botez, asa ca preturile finale pot sa scada semnificativ. Mai ales la invitatii puteti sa faceti economii destul de mari si cu un buget relativ mic va puteti comanda cele mai reusite modele, calitative si foarte elegante. De exemplu, pentru invitatii mai ieftine va puteti opri la invitatiile de botez clasice, fara imprimeuri si texturi complexe, cu o cromatica obisnuita, livrate in plicuri normale, colorate. Firmele sunt dispuse sa mai umble la preturile invitatiilor de botez si daca veti comanda mai multe, daca nu doriti prea multe elemente de design originale si daca va multumiti cu modelele propuse pe site-urile de prezentare, care sunt foarte reusite in cele mai multe cazuri.

Pana la urma invitatia de botez, cu sau fara poza, trebuie sa il informeze pe invitat cand are loc evenimentul si unde, care e numele micutului si al parintilor, al nasilor. De asemenea mai puteti pune ceva bani deoparte si daca alegeti materiale de calitate, obisnuite, tip carton sau hartie mai groasa, dar si daca designul nu va include si efecte 3D sau imprimare pe suprafete speciale.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018