memory-foamPoate ca v-ati lovit si dvs. de urmatoarea problema: sunteti intr-un magazin cu paturi si cu saltele, vreti sa cumparati o saltea, vanzatorul va indica un model de saltea mai deosebit, Memory Foam, va explica in termeni cam vagi ce poate face pentru dvs. Deloc convinsi de spusele vanzatorului incercati salteaua si nu o cumparati pentru ca nu ati inteles pe deplin care e tehnologia din spatele ei.

Ca sa intelegeti mai bine ce inseamna acest termen si sa o cumparati cu incredere data viitoare e suficient sa parcurgeti cu atentie acest articol informativ. Saltelele Memory Foam sunt pana la urma niste saltele clasice, imbunatatite, care se pot monta pe orice tip de pat. Ele sunt confectionate dintr-o spuma vasoelastica, termosensibila, care preia conturul corpului. In afara acestui aspect evident, salteua Memory Foam distribuie uniform greutatea pe toata suprafata saltelei, nu apar gauri, nu aveti probleme cu arcurile care va tot intra in spate. Urmarile firesti ale acestei constructii tin de imbunatatirea circulatiei sanguine, de asigurarea unei pozitii firesti a coloanei in pozitie culcat, miscarile partenerului nu va mai deranjeaza, saltelele nu se deformeaza la miscarea persoanei de langa dvs. Peste ani aceste saltele au aceeasi forma, greutatile suportate sunt foarte mari, pana la 70-80 kg, temperatura optima e reglata permanente, aerul circula fara probleme si permite impiedicarea transpiratiei excesive si mirosurilor neplacute.

Mai mult, saltelele Memory Foam sunt hipoalergenice, sigure pentru utilizare de catre toti membrii familiei, densitatea mai mare a saltelelor insemnand confort sporit si adaptare rapida la forma corpului. Intretinerea lor e simpla, cele mai multe modele au protectie sporita, imbracaminte din materiale care permit respiratia spumei, sunt simplu de folosit si de inlocuit, la nevoie. In mare astea sunt toate datele pe care trebuie sa le cunoasteti despre saltelele Memory Foam, asa ca data viitoare cand sunteti la cumparaturi puteti impresiona consultantul vanzari amintind cateva dintre cele mai importante caracteristici pe care acum le intelegeti pe deplin.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018