In prezent, cererea de lucrari de renovare si de consolidare pentru cladirile vechi este in crestere si reprezinta o mare provocare pentru inginerii din domeniul constructiilor si consolidarilor.

Majoritatea cazurilor de consolidare pe care le-am vazut pana acum au fost determinate de incarcaturi si eforturi mai mari si complet diferite fata de cele calculate pentru cladirile respective la momentul construirii.

Cladirile pot fi afectate atat de agenti chimici, cat si de clima si variatii de temperatura, cutremure, zone cu miscari telurice intense cauzate de alte lucrari de constructii executate in imediata apropiere a cladirilor vechi, schimbarea conditiilor aplicabile unei constructii, care este obligata sa preia incarcaturi mai mari decat cele pentru care a fost initial construita si mai mari decat cele prevazute in proiect.

Lucrarile de consolidare sunt cu atat mai greu de efectuat cu cat zonele sunt greu accesibile si suprafetele extrem de greu practicabile. Terratest Romania este unul dintre liderii la nivel national dar si international de solutii pentru consolidare dar si executare de fundatii in terenuri dificile, astfel ca serviciile lor pot fi utile echipelor care au in fata proiecte de consolidare, fie ca este vorba despre proiecte civile sau proiecte mai mici, de locuinte afectate de diversi factori. Terratest propune si lucreaza cu echipamente si tehnologii dintre cele mai modern, pentru rezultate de exceptie, iar experienta si expertiza sa pe piata din Romania, dar si din Spania – tara mama – si din multe alte tari, in proiecte de mare anvergura va asigura ca aveti de partea voastra un aliat de incredere, pe mana caruia va puteti lasa orice proiect, indiferent cat de important ar fi.

Infiintata in 1959 in Spania, Terratest serveste astazi clienti din intreaga lume si ofera lucrari in domeniul fundatiilor, imbunanatirii solului si servicii de microtunelling. Printre produsele sale mentionam extrem de popularii piloti pentru forari, pilotii prefabricati, pilotii omega, micropilotii, peretii mulati, ancorele, tunele si microtunelele.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018