costume-mireZiua cea mare in care tu si iubita ta veti deveni sot si sotie se apropie mai repede decat v-ati fi asteptat. Toate pregatirile si alergatura, stresul, ultimele detalii puse la punct pe ultima suta de metri, invitatii care au diverse pretentii, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante probleme in organizarea unei nunti. Insa nimic nu se compara cu alegerea unor costume mire de calitate, care sa te puna in evidenta si sa se potriveasca perfect cu personalitatea ta.

Iata in continuare cateva reguli ce te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in timp util si sa nu faci greseli elementare atunci cand te-ai hotarat la un anumit model. Costumul mirelui se alege in functie de tematica nuntii, poate fi clasic, de culoare inchisa sau unul modern, care combina una sau mai multe variante de nuante. Tine seama de faptul ca atunci cand cumperi costume mire, camasa asociata trebuie sa aiba maneca vizibila 1 cm sub sacou, se vor vedea si butonii si accesoriile. Sacoul se incheie doar la doi nasturi maxim, se poate lasa doar un nasture incheiat, buzunarele trebuie sa fie trei la numar, doua in partea inferioara, unul in partea superioara, deschiderea din spatele sacoului este perfecta daca e centrala, dar pot exista si doua deschideri laterale. Ideal este sa comanzi la o croitorie de lux sau sa cumperi din magazine costume cu sacou cambrat. La capitolul pantaloni, modelul e de preferat sa fie simplu, croiul elegant, materialul sa fie acelasi ca la sacou. Cand e vorba de camasa, e bine sa va orientati dupa cat de inalt sau scund sunteti.

Pentru cei inalti sunt bune camasile cu guler inalt, gros, daca persoana in cauza e mai corpolenta merge acelasi tip de guler, dar mai subtire. Cromatica constumului trebuie sa se potriveasca cu cea a rochiei miresei. Se pot asocia butoni si papion elegant, braul, cravata, ultimele doua elemente neaparat asortate din punct de vedere al culorilor.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018