Automatizarea portilor de la case sau de la intrarea in zone industriale devine o necesitate mai ales din perspectiva sigurantei si a confortului oferit. Portile automatizate se pot monta usor, sistemele speciale care transforma orice poarta intr-una automatizata se gasesc in orice magazin online la preturi bune, au garantii extinse si sunt de calitate superioara. Inainte de a ne apuca sa comandam piesele si sistemele pentru automatizare poarta va trebui sa raspundem la o serie de intrebari pentru a fi siguri ca poarta va functiona corect la finalul montajului.

O prima intrebare tine de functionarea manuala a portii, poarta trebuie sa se inchida si sa se deschida, nu trebuie sa agate. Odata ce ai montat sistemul de automatizare toate defectele anterioare nu fac decat sa ingreuneze functionarea sau sa strice tot mecanismul de automatizare. Alta intrebare importanta tine de pozitionarea corecta a automatizarilor. Este bine sa verificam daca se poate evita instalarea automatizarilor in rampa, de preferat este sa nivelati zona inainte de montarea sistemelor de automatizare poarta. Tot inainte sa montam sisteme de automatizare este bine sa ne evaluam capacitatile si cunostintele si sa apelam de fiecare data la firme care au experienta in montaj, sa nu consideram ca putem finaliza singuri o asemenea lucrare. O intrebare importanta pe care trebuie sa vi-o puneti inainte de a comanda ceva pentru poarta este cea legata de posibilitatea amenajarii unui canal de scurgere a apei. Multe motoare de automatizare sunt instalate la un nivel mai jos deact solul, asa ca un astfel de canal este obligatoriu.

Nu in ultimul rand este bine sa evaluati corect si sa va intrebati ce posibilitati de control acces sunt, posibilitati de deschidere. Toate cablurile necesare sunt trase de la inceput si se evita orice complicatie ulterioara. Securitatea portii este si ea importanta asa ca puteti sa va intrebati cum va puteti proteja mai bine si sa intrebati echipa care se ocupa de montare de solutii de imbunatatire a securitatii. Se pot adauga yale electrice suplimentare la nevoie sau alte sisteme pentru un confort sporit si siguranta cat mai mare.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018