In 2019 daca ai un buget considerabil si te-ai saturat de patroni care vor prea mult de la tine poti sa investesti intr-o afacere profitabila. Statul incurajeaza infiintarea de firme noi, si U.E. sprijina antreprenoriatul, asa ca vei avea doar de castigat daca te gandesti la o afacere proprie. Afacerile pornite trebuie sa aiba un plan foarte bine pus la punct si sa activeze intr-o nisa in care concurenta nu e atat de mare. Trei afaceri sunt profitabile si in 2019 si le poti incepe fara prea mari costuri in prima faza.

Una este cea in domeniul agriculturii. Sunt foarte multe culturi care au mare cautare in strainatate, produsele lor sunt platite foarte bine si in afara, clienti sunt in permanenta. De exemplu, sofranul este o planta care iti poate aduce mii de euro daca stii cum sa o cultivi si in ce sa investesti. Si banalele culturi de fructe, legume bio pot aduce un profit lunar, lumea cauta produse de calitate, fara prea multe chimicale si e dispusa sa dea mai mult pe ele. Alta afacere profitabila in 2019 e cea cu centre de copiere. Mai ales in orasele mari si in cele studentesti centrele de copiere iti vor aduce profitul dorit, investitia initiala e mica, ai nevoie de niste calculatoare, cateva copiatoare luate de la firme care se ocupa de inchirieri copiatoare si consumabile de calitate, oferite tot de firmele care inchiriaza echipamentele. Un contract de inchiriere te scuteste de cheltuieli in plus si timp pierdut, ai consumabile pentru copiatoare, service de calitate, transport si instruirea personalului, toate incluse in contractul semnat la inceput.

O a treia afacere la fel de buna precum cea cu centre de copiere moderne, care au copiatoare luate de la firme de inchirieri copiatoare este cea cu firme de catering. Lumea nu prea mai are timp de gatit, petrecem din ce in ce mai mult timp la locul de munca, asa ca avem nevoie de mancare facuta de altcineva. Firmele de catering sunt usor de manageriat, ai nevoie doar de personal pentru bucatarie si pentru transport, mancarea se prepara la cerere, iar ingredientele de calitate sunt de gasit in permanenta la cele mai bune preturi.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018