Barbatii sunt cei care in general sunt asteptati sa faca primul pas in abordarea unei femei, atat in viata reala cat si pe site-urile de anunturi matrimoniale. Daca in viata reala avem la dispozitie sarmul si carisma personale, pe site-urile de anunturi matrimoniale Iasi avem ca singura “arma” un profil bine gandit, care sa atraga si sa suscite interesul.
Iata cateva sfaturi pentru un profil ideal:

– Evita sa vorbesti in profil despre sex. Discutiile despre sex sunt calea cea mai sigura de a indeparta 90% din femeile care isi cauta un partener pe un site de intalniri online. Exista, desigur, si femei care cauta exclusiv relatii sexuale, dar poti fi sigur ca ele te vor aborda chiar si fara sa discuti tu despre sex in profil. Daca vrei sa ai mai multe sanse sa iti faci o relatie, cel mai bine este sa eviti subiectul, mai ales ca este inutil sa spui in profil ca iti place sa faci sex, devreme ce toate femeile stiu asta deja.
– Fii original! Daca vrei sa ai un aer interesant, evita sa folosesti fraze pe care le folosesc si alte cateva mii de barbati care utilizeaza site-ul. “Nu imi place sa vorbesc despre mine” este o fraza cliseu pe care o vei gasi in multe profiluri, dar care dincolo de faptul ca este un cliseu, nici macar nu poate atrage pe cineva. Femeile isi doresc dialog, comunicare si vor sa stie dinainte cu cine stau de vorba, asadar nu iti diminua sansele. “Vino sa ma descoperi” este un alt cliseu cu care de cele mai multe ori nu faci pe nimeni curios, mai ales ca sunt mii de barbati (si femei) care spun acelasi lucru, crezand ca sunt originali, si nu vii cu nimic atractiv, care sa suscite interesul.
– Alege o poza care sa te reprezinte, dar nu una in care esti foarte sobru si nici una in care esti la bere cu baietii. Evita, de asemenea, si pozele seminud, daca iti doresti o relatie serioasa si nu doar sex. Femeile isi doresc barbati cu simtul umorului dar si misteriosi, suficient cat sa le incite si sa le mentina interesul.
– Descrie-te scurt, cu pasiuni, interese, caracteristici fizice, cateva realizari, dar fara sa te lauzi in exces, pentru ca nimeni nu va vrea sa se simta in inferioritate la o intalnire cu tine si nici sa iasa cu un arogant care se iubeste pe el mai mult decat pe oricine altcineva.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018