Eforie Nord este o statiune accesibila ca pret si cu destule posibilitati de distractie si relaxare. De aceea anual sute de turisti aleg sa se cazeze aici pe toata perioada concediului, beneficiind de serviciile de calitate ale unitatilor de cazare din zona. Printre cele mai cunoscute si mai cautate hoteluri din statiune se afla si hotel belona Eforie Nord.

Amplasat in partea de nord, chiar pe malul marii, hotelul ofera camere care au vedere la mare, dimineata poti admira rasaritul Soarelui, seara poti vedea apusul alaturi de persoana draga, chiar de pe balconul camerei.

Daca ti-e foame se poate manca la restaurantul hotelului, cu 100 de locuri capacitate si aer conditionat, pe terasa cu 80 de locuri si la 30 de metri de plaja se poate servi o cafea sau un ceai cald oricand, barul isi asteapta clientii cu bauturi fine si cu cocktailuri de tot felul. In 2008 hotelul a trecut printr-o renovare completa, s-a modernizat, astfel ca avem conditii de cazare mult mai bune in prezent.

Foarte aproape de plaja, hotel belona Eforie Nord are patru etaje, lift modern, parcare proprie, sistem centralizat de incalzire, rampe pentru persoanele cu handicap.

Cele 67 de camere au toate utilitatile si dotarile necesare pentru un sejur perfect la mare, baile sunt individuale, exista acces internet si tv in camera, se pot rezerva si garsoniere complet mobilate tot in incinta hotelului, dar si apartamente.

Si daca tot am amintit de restaurantul din interiorul hotelului sa mai spunem si ca meniul oferit este variat, puteti gusta feluri de mancare din bucataria traditionala si internationala, dar si diverse tipuri de bauturi alcoolice si nonalcoolice.

Pe toate perioada cazarii puteti beneficia de servicii adaptate nevoilor dvs. si de toata atentia personalului, la receptie aveti si seif pentru valori, hotelul beneficiaza si de conditii de siguranta sporita pentru fiecare camera, intrarea in camere facandu-se pe baza de cartele magnetice.

Intrucat nu e foarte usor sa va orientati intr-un loc nou cand ajungeti in Eforie Nord va puteti folosi de aplicatia dezvoltata de CCMP Europroject in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Vratsa (CCI-Vratsa) si Camera de Comert si Industrie Ruse (CCI-Ruse),in cadrul proiectului CBC Audio Travel Guide.

Aplicatia pentru mobil va da acces la harti interactive cu obiective turistice de interes din Bulgaria si Romania, are si GPS ca sa ajungeti mai rapid si in siguranta la ce obiective turistice doriti, informatiile prezentate sunt complete atat in format audio, cat si text. In aplicatie puteti vedea drumul cel mai scurt catre hotel, de pilda si o notificare pentru momentul in care sunteti la mai putin de 1000 metri de obiectivul turistic avut in vedere.

Continutul acestui articol nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018