jocuri-educativeCopilaria noastra este o perioada in care jocul este cea mai importanta componenta a dezvoltarii personalitatii noastre si a creativitatii, a inteligentei. Atunci putem sa ne imaginam aproape orice, putem sa experimentam, sa cunoastem mai bine lumea din jur folosindu-ne doar de joaca specifica varstei. Pentru a dezvolta creativitatea copilului tau cu jocuri educative trebuie insa sa supraveghezi cu atentie tipul de jucarii pe care le utilizeaza micutul in joaca lui zilnica, dar si modul in care se raporteaza la ele. Nu e de ajuns sa ii cumperi copilului jocuri educative creative. Din contra, trebuie sa il inveti cum sa le integreze in joaca lui, sa le inteleaga principiile de functionare si modul in care pot fi combinate cu alte activitati pe care le are zi de zi.

La EduClass puteti gasi oricand cea mai variata oferta de jocuri educative creative, grupate in functie de particularitatile de varsta ale copiilor, deprinderi sau abilitati. Astfel, fiecare dintre sutele de jucarii din magazinul virtual EduClass aduce un plus de interactivitate si atractivitate pentru fiecare activitate de invatare, transformand-o rapid intr-o joaca creativa si educativa. Multe dintre jucariile educative dezvolta indemanarea, imaginatia sau simtul estetic al micutilor, invatandu-i sa construiasca, sa recunoasca notele muzicale, jucariile muzicale, sa picteze frumos sau sa deseneze, sa modeleze. Foarte importante pentru dezvoltarea personalitatii micutilor sunt si jocurile de rol sau anumite tipuri de jucarii prin intermediul carora copilul poate invata sa interactioneze cu ceilalti si sa isi asume anumite sarcini, anumite actiuni. In oferta curenta aveti la dispozitie si jocuri educative pentru copii intre 5 si 7 ani la Educlass, jocuri lingvistice, matematice, stiintifice, de logica, pentru clasa, de constructie, pentru dezvoltarea imaginatiei sau jocuri tip puzzle educative. Avantajele oferite de jucariile si jocurile educative si creative de la educlass aduc in primul rand beneficii intelectuale micutilor, ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile logice, capacitatile matematice, identificarea figurilor geometrice si sa poata vedea in spatiu. De asemenea, copilul va reusi sa imbine diverse culori sau forme, marimi, va rezolva mai usor problemele, isi va dezvolta simturile si abilitatile motorii. Nu avem cum sa nu amintim si de beneficiile emotionale si psihologice ale jocurilor de la educlass, de exprimarea mai usoara si identificarea activa a sentimentelor si emotiilor, abilitatile sociale si interactiunea cu cei din jur fiind mult mai usoara.

Cumparand de la EduClass veti beneficia de livrare gratuita pentru comenzi peste 200 de lei, garantie, reduceri la articolele din promotii pana la 20%, plata online sigura, dar si selectarea produselor in functie de varsta, suport telefonic si online.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018