Contrar parerii unanime cum ca barbatii nu sunt chiar atat de preocupati de moda precum se intampla in cazul femeilor, domnii ajung de multe ori sa fie chiar mai afectati de schimbarile aparute decat doamnele. De ce se intampla acest lucru?

In primul rand pentru ca domnii vor sa fie mereu in centrul atentiei, ei vor sa impresioneze, poate sa impuna un anumit trend in firmele care lucreaza.

In al doilea rand pentru ca a fi la moda nu inseamna doar a avea haine care arata bine si care sunt din materiale de calitate, care vin de la un brand important, ea inseamna si o anumita adaptare la modul in care societatea isi impune propriile reguli de conduita si de aparitie in public.

In al treilea rand tendintele intr-o continua schimbare in materie de haine si de incaltaminte barbati ii determina pe acestia sa isi doreasca poate mai mult decat doamnele sa incerce diverse articole vestimentare pentru a gasi cateva care se potrivesc perfect cu stilul vestimentar si cu personalitatea fiecaruia.

In al patrulea rand domnii vor avea mereu incaltaminte barbati in ton cu cel mai noi creatii propuse de designeri si pentru ca isi doresc sa descopere, sa experimenteze poate mai mult decat o fac doamnele.

In privinta incaltamintii pentru barbati lucrurile sunt destul de simple, pe masura ce inainteaza in varsta barbatii isi completeaza colectiile de pantofi si de ghete, de pilda, mai ales ca au din ce in ce mai multe drumuri de facut si poate au si mai multe joburi la care trebuie sa aiba un anumit tip de imbracaminte si de incaltaminte special adaptate tipului de loc de munca ales.

In al cincilea rand barbatii vor vrea sa aiba mereu haine din creatiile cele mai recente ale designerilor si pentru ca fiecare varsta vine cu anumite cerinte in materie de imbracaminte, corpul se mai schimba si hainele care iti veneau acum doi ani nu se mai potrivesc si in prezent.

FacebookTwitterGoogle+

Comments are closed.

Glumesc © Copyright 2018