fototapetIn topul preferintelor proprietarilor de vile sau de case, ori de apartamente cu suprafete mari, fototapetul este o varianta excelenta pentru a scapa de vopseaua lavabila si de murdaria din toata casa. Se aplica repede, curat, nu trebuie sa asteptam sa se usuce nimic, arata impecabil, nu e nevoie sa combinam pigmenti, sa fim atenti cum dam cu trafaletul. Avantajele fototapetului cumparat de la fototapet24, magazin online cu o gama variata de fototapet pentru toate camerele, de pilda, tine in primul rand de gradul mare de personalizare, de aplicarea fara ajutorul unor mesteri, de gradul mare de flexibilitate, de rezistenta mai mare, fototapetul se poate dezlipi la nevoie foarte usor fara a afecta suprafata pe care a fost aplicat.

Cu fototapetul de la fototapet24 puteti schimba complet imaginea oricarei locuinte, puteti crea decoratiuni excelente fara o cheltuiala prea mare, dimensiunile si culorile variaza, asa ca se poate adapta imediat la orice tip de design general al camerelor. Pentru ca este tratat cu substante speciale acest fototapet rezista si daca e pus in baie sau bucatarie, nu isi modifica proprietatile daca e expus la un grad mare de umezeala si la o temperatura ridicata. Pretul fototapetului este mai mic decat cel dat pe cateva cutii de vopsea lavabila plus accesorii, tapetul personalizabil permite obtinerea unor efecte spectaculoase, nu se formeaza igrasie, nu atrage praful, multe modele avand insertii speciale pentru a permite peretului sa respire. Puteti schimba fotografia standard a tapetului cu una personala pentru a da o nota unica camerei unde va fi aplicat, pe piata exista si un tip de fototapet tip puzzle, care, prin imbinarea pieselor, formeaza imagini panoramice splendide.

Comenzile facute online sunt preluate imediat, puteti comanda orice fel de dimensiune, adezivul este inclus in pret, lipirea se realizeaza in cateva minute cu atentie si putina indemanare, fototapetul nu permite asa numitele „bule” care pot strica imaginea de ansamblu, nu incurajeaza formarea mucegaiului intrucat peretele din spatele sau este aerisit tot timpul.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018