casuta-pentru-papusiCe poate fi mai frumos decat joaca in aer liber, intr-o atmosfera placuta. Copiii adora sa stea afara vara cat e ziua de lunga si sa se joace alaturi de prieteni. Este bine pentru organismul lor, este chiar recomandat. Singura problema este ca afara nu prea sunt asa de multe locuri in care copilul sa se joace in siguranta, chiar daca vorbim si de curtea de la casa.

Pentru micutii care sunt foarte activi si creativi casutele pentru copii pe site-ul nichiduta.ro sunt optiunea perfecta pentru cele mai frumoase zile de vara petrecute afara. Variantele diverse de casute copii, culorile foarte atragatoare si designul perfect pentru joaca micutilor sunt doar cateva dintre avantajale caselor de la Nichiduta. Ceea ce ne place la noile casute de la Nichiduta este modul in care se completeaza elementele fiecarei structuri, diversitatea de accesorii si spatiul mare din interior, perfect pentru joaca prietenilor celor mai buni. Casutele benzinarie, cabana, cu flori, cu pridvor, picnic la terasa sau Evergreen Cambridge, casutele din poveste si cele cu gardut gata vopsit sunt doar cateva dintre modelele propuse de Nichiduta, au un design deosebit care imita perfect, in cel mai mic detaliu casele reale. Astfel micutii pot sa vada si sa inteleaga experienta traitului la tara, casutele cu sonerie sunt numai bune pentru a incinge o joaca intr-un spatiu idilic, ferestrele pot avea obloane, in spatele casei exista si portite, montajul este simplu, structura se poate muta dintr-un loc in altul.

La modelele cu veranda si bancute exista si prelungire acoperis pentru zilele ploioase, interiorul caselor este dotat cu chiuvete, plite, usite, mobilier chiar, acoperisurile au si ferestre pentru a putea patrunde lumina mai usor in interior. Alte accesorii din casutele joaca sunt cutia postala, telefonul electronic sau masuta rabatabila, plitele de aragaz cu butoane, ceas cu cuc, scaune, toate astea pentru ca experienta traita de micuti in timpul jocului sa fie cat mai realista. Casutele se intretin foarte simplu, prin simpla stergere normala, pot fi depozitate oriunde pentru ca multe se desfac si se pot reface la nevoie in doar cateva minute.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018