bodhiEgiptenii adorau pisicile, zeii egipteni aveau uneori infatisarea unei pisici. Locuitorii din Alaska adora cainii, pe care-i folosesc sa se deplaseze prin tinuturile inghetate si periculoase. Bodhi adora moda. E model pentru cele mai tari branduri de haine barbatesti din lume si castiga bani frumosi si faima pe masura. Originar din New York, Bodhi nici nu clipeste cand semneaza un contract de zeci de mii de dolari cu Coach, Todd Snyder sau Salvatore Ferragmo. Ca in reclama de la o firma de cablu romaneasca: „Normal!”. Cu 140.000 de fani pe retelele de socializare si o greutate in lumea modei, Bodhi prefera sa isi petreaca timpul liber alergand prin curte sau langa fotoliu, unde musai sa fie mangaiat pe cap si spate.

Wait! What? Daca nu v-ati dat seama cine e Bodhi va spunem noi: e un simpatic catel de patru ani, din rasa Shiba Inu, care face bani din moda mai ceva ca un om de afaceri de pe Wall Street. Model pentru designeri celebri de haine barbatesti, Bodhi si-a inceput cariera in modeling dintr-o joaca a stapanilor sai putin sariti, care l-au imbracat frumos in haine de barbati si au postat fotografiile pe Facebook. Pentru ca oamenii au fost uimiti si socati cat de bine ii sta cainelui, stapanii au pus poze si pe Tumblr. Yena, stapana sa, fost designer al Ralph Lauren, a avut si mai mare incredere in reusita experimentului dupa ce cainele a aparut in GQ Magazine. Stapanii fac acum haine pentru caini (??) si au renuntat la locurile lor de munca anterioare (???) pentru a se dedica proiectului si lui Bodhi. Cum le place sa spuna, cainele are ultimul cuvant de zis mereu la haine si el e cel care stabileste ce fel ar trebui sa arate colectiile, care modele sunt mai bune, care merita duse in faza de creatie efectiva.

Exemplul celor doi nu e singular. Au mai existat in trecut oameni suficienti de nebuni care au renuntat la joburi platite cu sute de mii de euro pentru a face accesorii pentru pisici, proteze pentru animale sau costume de baie (???) pentru pisici si caini. Doar pisica si cainele sunt si ei ca omul si trebuie sa fie tratati ca atare. Sa aiba pisica un costum de gala cand se duce la imperecheat, sa aiba catelul un tanga sexy sau o fusta mai incitanta, rosie, ca sa aiba pofta partenerul sa faca catelusi cu respectivul exemplar. Nu condamna nimeni tentativele usor deplasate ale unor iubitori de animale, dar nici sa isi petreci toata viata facand haine de caini care nu se vand chiar asa de bine si sa renunti la locuri de munca unde lucrai cu oameni pentru oameni, nu cu animale, pentru animale, totusi…

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Reply

Glumesc © Copyright 2018